Enllaç a altres blogs relacionats:

Enllaç a altres blogs del mateix projecte:

Trivial

Enllaç a les pàgines del Joc de Trivial:

viernes, 23 de mayo de 2014

Ús de la garrova a la industria alimentaria

Curs 2013-14

Miquel Barceló, Lluís Calvo, David Herrero, Aina Leza, Francisca Llabrés, Maria Massanet, Mª de Lluch Salas, Joan Tomàs, Aina Vallès

Fonament i objectiu

La garrova és el fruit del garrover (Ceratonia siliqua L.). La polpa que recobreix les llavors és dolça i baixa en calories. La farina de garrova es pot fer servir per a la preparació de pastissos i bombons. La goma de garroví s'utilitza com a espessidor.
La farina de garrova es pot utilitzar per elaborar perles de garrova i crema de garrova i ametlla.

Protocols


Vídeo de l'elaboració de perles de garrova



Vídeo de l'elaboració de crema de garrova i ametlla

En edició


No hay comentarios:

Publicar un comentario