Enllaç a altres blogs relacionats:

Enllaç a altres blogs del mateix projecte:

Trivial

Enllaç a les pàgines del Joc de Trivial:

jueves, 22 de mayo de 2014

Desnaturalització de proteïnes

Curs 2013-14

Grup Richard Dawkins: Macià Sudera Vives, Andreu Miquel Amengual Tugores, Marta Sánchez Matas, Eduardo Salaberry Moreo

Fonament

La cuina és una tècnica utilitzada pels humans per a alterar les propietats dels aliments, com per exemple desnaturalitzar les proteïnes d’aquests aliments i així, facilitar la digestió. Són exemples de desnaturalització, la llet tallada com a conseqüència de la reacció de l'àcid fòlic de la llet amb els àcids d'una beguda de cola i la precipitació de la clara d'ou per desnaturalització de l'ovoalbúmina per efecte de la calor, etc. En aquest experiment anem a provocar la desnaturalització de les proteïnes de l'ou i de la llet.

Protocol


Vídeo





No hay comentarios:

Publicar un comentario